Skip to main content

Organisatie

Waar geeft AMJOY training?

We geven training op 7 locaties. Voor prestatief tennis bij David Lloyd in Veldhoven, Health & Sports Club Valkencourt in Valkenswaard, bij Bastion Baselaar in Rosmalen en bij VTC De Paal in Bergeijk. Clubtrainingen geven we bij ELTV en ETV Volley in Eindhoven, bij Bastion Baselaar in Rosmalen en bij TOS Bergeijk.

Ik wil graag komen werken bij AMJOY. Kan dat?

We zijn altijd op zoek naar goede, fanatieke trainers. Heb je interesse? Stuur dan een bericht naar info@amjoytennis.com en we nemen contact met je op.

High Performance (HP)

Wie mag meedoen met het HP-programma?

Het HP-programma is voor prof spelers die niet meer op de middelbare school zitten. Spelers die een fulltime trainingsprogramma combineren met het spelen van internationale toernooien voor de wereldranglijst.

Wat voor training krijg je?

Trainingen van het HP-programma zijn tennis- en fysieke trainingen. Vaak in kleine groep met veel aandacht voor het individu.

Wat zijn de trainingsweken?

Het seizoen van het HP-programma loopt van 1 september t/m 31 augustus. Alle dagen van het jaar wordt training gegeven met uitzondering van feestdagen en het weekend.

LOOT

Hoe kom ik in aanmerking voor het LOOT-programma?

Om een LOOT-status te krijgen moet je bij de beste 15 spelers van Nederland van je leeftijd horen. Sta je nog niet bij de beste 15 spelers, dan kun je een eventueel een Topsportvriendelijke status krijgen.

Wat is een Topsportviendelijke status?

Heb je ambitie om een LOOT-status te halen, maar behoor je nog niet tot de beste 15 spelers van je leeftijd, dan zou je eventueel in aanmerking kunnen komen voor een Topsportvriendelijke status. Dat is afhankelijk van je niveau. Met een Topsportvriendelijke status heb je niet alle faciliteiten die horen bij een LOOT-status, maar je kunt wel heel veel trainingen combineren met school.

Kan ik op elke middelbare school LOOT-faciliteiten krijgen?

Nee, niet iedere middelbare school kan zijn schoolrooster aanpassen aan de trainingen en wedstrijden. Wij werken samen met het Sint Joriscollege in Eindhoven. Deze school heeft een aparte afdeling voor topsporters waardoor topsport en studie heel goed is te combineren. Maandelijks hebben we contact met school om de voortgang van de spelers te bespreken.

Ik heb interesse in het LOOT-programma. En nu?

Stuur een bericht naar info@amjoytennis.com en we informeren je graag over de mogelijkheden.

Selectie

Mijn kind wil graag meedoen aan de KNLTB instroomtraining. Hoe werkt dat?

Om mee te kunnen doen aan de KNLTB instroomtrainingen kun je je aanmelden voor de voorspeeldag. Meestal wordt deze dag in juni gehouden. Heb je interesse? Stuur dan een e-mail naar info@amjoytennis.com en we nemen contact met je op.

Wanneer kan ik meedoen met de selectietraining?

Naast de clubtraining kun je ook selectietraining volgen. Selectietrainingen zijn voor spelers die meer dan 1x per week willen tennissen en ook graag wedstrijden en toernooien spelen. Wil je graag meer dan 1x trainen? Stuur dan een e-mail naar info@amjoytennis.com en we nemen contact met je op.

Is selectietraining alleen voor de jeugd?

Nee, we hebben ook selectietraining voor volwassenen. Fanatieke spelers die naast hun studie of werk nog graag willen trainen.

Is de selectietraining outdoor of ook indoor?

Selectietrainingen worden in de winterperiode binnen gegeven in een tennishal. In het voorjaar gaan we naar buiten.

Ik wil niet alleen tennistraining, maar ook fysieke training. Kan dat?

Ja, een aantal selectietrainingen zijn tennistraining inclusief een uur fysieke training. Informeer bij ons welke dagen fysieke training gegeven wordt.

Club

Hoe kan ik me inschrijven voor de clubtraining?

Ga naar https://amjoy.plannedtennis.nl/inschrijven en maak een account aan en kies de club waar je wilt trainen. Daarna kiezen voor inschrijven voor trainingscyclus en de stappen verder volgen. En als je vragen hebt, graag een bericht sturen naar info@amjoytennis.com. We helpen graag.

Waar kan ik de lesdata vinden?

De lesdata kun je vinden op deze website. Kijk bovenaan in het menu bij Contact en ga dan naar Downloads.

Wij willen graag ook een schooltennis clinic. Kan dat?

Ja dat kan. Graag een bericht sturen naar info@amjoytennis.com en we nemen contact met je op.

Ik wil graag een proefles. Kan dat?

Ja, je kunt 1x een proefles volgen. Daarna kun je met de trainer overleggen of je door wil gaan met de tennislessen. Heb je interesse? Stuur dan een e-mail naar info@amjoytennis.com en we gaan een proefles voor je regelen.

International

Kan je ook mee op reis als je niet bij AMJOY traint?

Ja dat kan. Vooraf overleggen we met je coach over de aandachtspunten en achteraf nemen we contact op om de ervaringen te bespreken.

Wat kost het om mee op reis te gaan?

De kosten zijn het inschrijfgeld voor het toernooi, je eigen reis- en verblijfkosten en de kosten voor de coach. De kosten voor de coach worden verdeeld over het aantal spelers dat het toernooi speelt. Per reis zal eenmalig per speler administratiekosten gevraagd worden. Dat is 25 euro (binnenland) en 50 euro (buitenland).

Is er een kalender waarop staat welke toernooien er gespeeld worden?

Ja, ieder kwartaal wordt een kalender gemaakt met internationale toernooien. Je vindt de kalender hier op deze website. Kijk onder het kopje ‘International’ en ga vervolgens naar ‘Toernooien’.

Moet ikzelf inschrijven voor de toernooien of doet AMJOY dat?

De speler is zelf verantwoordelijk voor het inschrijven en terugtrekken van toernooien.

Gaat een reis altijd door of wordt dat later bepaald?

Na de deadline van het inschrijven wordt gekeken wat de kansen zijn voor spelers om deel te nemen aan het toernooi. Op basis daarvan wordt gekeken hoe groot de groep spelers is die het toernooi gaan spelen. Vervolgens wordt aan de ouders een indicatie van de kosten doorgegeven en volgt een definitief akkoord van de ouders voor het toernooi. Bij voldoende aanmeldingen gaat de begeleiding van het toernooi door.

AMJOY Cup

Ik wil graag helpen als vrijwilliger. Waar kan ik me aanmelden?

Leuk en super fijn! We hebben veel extra hulp nodig. Je kunt een e-mail sturen naar info@amjoytennis.com en we nemen contact met je op.

Waar wordt de AMJOY Cup gehouden?

De AMJOY Cup 2023 wordt gehouden op twee parken. De AMJOY Cup U10, U12 en U14 wordt gehouden bij TOS Bergeijk. De AMJOY Cup U18 en de Future wordt gehouden bij Genneper Parken in Eindhoven.

Chat openen
Hallo! 👋 Vragen? Wij staan ook voor je klaar via WhatsApp, stuur ons gerust een berichtje.