Skip to main content
Laden Evenementen
Home AMJOY activiteiten kalender Voorspeeldag KNLTB instroomtraining 2023/2024

Voorspeeldag KNLTB instroomtraining 2023/2024

Op 1 april organiseren we bij Bastion Baselaar een voorspeeldag voor de KNLTB instroomtraining (seizoen 2023-2024). Deze voorspeeldag wordt georganiseerd door de KNLTB en de instroomleraren.

Tijdens de voorspeeldag gaan kinderen tennissen en bewegen samen met andere enthousiaste kinderen. Na deze voorspeeldag wordt een aantal kinderen uitgenodigd voor een tweede voorspeeldag in juni of juli. Tijdens deze tweede voorspeeldag wordt gekeken wie er in aanmerking komt voor het KNLTB instroomprogramma.

Wil je meedoen aan de KNLTB voorspeeldag? Dat kan! Stuur dan een e-mail naar info@amjoytennis.com.

Programma:

  • Voorspeeldag Oranje: 12.00 – 13.30 uur
  • Voorspeeldag Groen: 14.00 – 15.30 uur

Van talent naar prof
Het instroomprogramma sluit aan op de missie van de KNLTB om een toptennisklimaat te creëren waarin elk talent van jong tot oud met de juiste training en begeleiding de kans krijgt zich optimaal te ontwikkelen. Binnen de KNLTB Jeugdopleiding stroomt een talent van de vereniging door naar het instroomprogramma, vervolgens door naar een (gecertificeerde) tennisschool en van daar in een maatwerktraject van de KNLTB als jeugdspeler of als jonge prof. De trainings- en wedstrijdprogramma’s zijn gebaseerd op de internationale standaard van jeugdopleidingen.

Gegevens

Datum:
1 april 2023
Tijd:
12:00 - 15:30
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Bastion Baselaar
Meester Vriensstraat 1
5246 JS Rosmalen Nederland
+ Google Maps

1 april

Meester Vriensstraat 1, Rosmalen

01 april 2023 12:00 - 15:30

Wil je meedoen?

Heb je vragen over een activiteit of wil je meedoen? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier. Dan sturen we je de informatie. We helpen graag.

Wil je meedoen?

Heb je vragen over een activiteit of wil je meedoen? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier. Dan sturen we je de informatie. We helpen graag.

Chat openen
Hallo! 👋 Vragen? Wij staan ook voor je klaar via WhatsApp, stuur ons gerust een berichtje.