Skip to main content
Home International Scholarships

Scholarships

Slamstox college partnership

Sporten en studeren aan een Amerikaanse universiteit. Een grote stap in je carriere en een extreem leuke en waardevolle ervaring.

AMJOY en Slamstox werken samen om studerende tennissers te begeleiden en college tennis te spelen in Amerika. Steeds meer tennissers kiezen ervoor om nu hun middelbare school een studie te gaan doen in Amerika en dat te combineren met een tennisprogramma op hoog niveau. College Tennis wordt door steeds meer internationale topjunioren als de stap naar professioneel tenniscircuit gezien.

Slamstox biedt samen met AMJOY spelers de mogelijkheid deze stap te maken. Met onze pupillen en hun ouders stellen we een gedetailleerd plan op om een tennisbeurs te vinden aan een Amerikaanse universiteit die past bij de ambitie, wensen en het niveau van de speler. Als voorbereiding op een profcarrière, een tussenjaar met heel veel tennis, of juist een hele goede opleiding: alle opties zijn mogelijk.

We organiseren samen voorspeeldagen, wedstrijddagen, UTR toernooien en reizen naar Amerika. Gedurende de tijd van onze pupillen in Amerika blijven we ook in contact met de coaches in Amerika om de transitie zo optimaal mogelijk in te richten. Tijdens de kerstvakanties en zomerperiodes trainen onze spelers weer in Nederland bij AMJOY en reizen we in groepsverband naar (internationale) toernooien. Na het behalen van een universitair diploma gaan we met de spelers die het juiste niveau halen ook de proftour op.

Meer informatie

Slamstox

Krijg een impressie van onze scholarships

Waar wij voor staan

Passie voor tennis

Hard werken met plezier. Groepstrainingen en individueel.

Internationaal

Internationale wedstrijden onderdeel van programma. Al vanaf 10 jaar.

Topsport

High Performance voor profs en LOOT voor spelers U18.

Breedtesport

Via schooltennis doorstromen naar trainen bij de vereniging.

Neem contact op voor onze scholarships

Heb je interesse om ook studie en toptennis te combineren in Amerika? Stuur dan een e-mail naar info@amjoytennis.com en wij brengen je in contact met de juiste personen.

Chat openen
Hallo! 👋 Vragen? Wij staan ook voor je klaar via WhatsApp, stuur ons gerust een berichtje.