Skip to main content
Home Over AMJOY

Over AMJOY

Onze organisatie

Passie voor tennis en wil je beter worden? Dan is AMJOY Tennis iets voor jou. Een door de KNLTB gecertificeerde tennisopleiding die trainingen, activiteiten en toernooibegeleiding aanbiedt voor kinderen en volwassenen, van recreatief tot prestatief niveau. Kinderen worden wekelijks getraind in het speciaal hiervoor opgezette programma AMJOY Kids. Al vanaf 2 jaar kunnen de eerste voorwaarden worden geschept om sneller tennis te leren. Vanuit het AMJOY Kids programma is het mogelijk via de selectie door te groeien naar het (inter)nationale LOOT & HP prof programma.

Team AMJOY heeft gekwalificeerde trainers, een personal trainer en fysiotherapeut en bewegingswetenschapper. We werken samen met Move and Improve, Kemper Fysiotherapie en medisch sportcentrum Topsupport voor optimale medische en mentale begeleiding. Een professioneel tennisprogramma waar ook aandacht is voor fysiek, mentaal en voeding. Team AMJOY bestaat:

  • 32 tennis coaches
  • 1 fysiotherapeut
  • 2 conditietrainers
  • 1 sportpsycholoog

De hoofdlocatie is David Lloyd Eindhoven. Met 10 gravelbanen, 7 indoorbanen, uitgebreide fitness en zwembad. Een unieke locatie voor het maximaal opleiden van spelers. Ook bij Valkencourt, VTC De Paal en Bastion Baselaar worden prestatieve trainingen gegeven.

Bij ETV Volley, ELTV, Bastion Baselaar en TOS Bergeijk geven we zowel prestatieve als recreatieve training en spelen de meeste spelers competitie.

Onze Cijfers

56
(inter)nationale titels
205
selectiespelers
32
trainers
7
locaties

Meer over onze organisatie

Doe mee met de training

Wil je ervaren hoe onze training is? Schrijf je dan in voor een proeftraining. Dat kan voor elk niveau. Van prestatief tot recreatief, van jeugd tot volwassenen.

Chat openen
Hallo! 👋 Vragen? Wij staan ook voor je klaar via WhatsApp, stuur ons gerust een berichtje.