Skip to main content

Team Amjoy

Team AMJOY

Team AMJOY bestaat uit gekwalificeerde trainers/coaches, een personal trainer en fysiotherapeut/bewegingswetenschapper. We werken samen met Move and Improve, Kemper Fysiotherapie, medisch sportcentrum Topsupport voor optimale medische en mentale begeleiding. Een professioneel tennisprogramma waar ook aandacht is voor fysiek, mentaal en voeding.

Eigenaar & trainer/coach

Annemieke van Sambeek

Heeft veel ervaring in lesgeven en (inter)nationaal coachen. Ze geeft training en begeleidt toernooien. Daarnaast is Annemieke technisch eindverantwoordelijk voor onze opleiding en is ze instroomcoördinator in de regio.
Eigenaar & trainer/coach

Annemarie Mikkers

Annemarie heeft professioneel getennist en is Nederlands kampioen dubbel. Ze heeft veel ervaring in spelen van wedstrijden. Ze geeft training en is coach. Daarnaast is Annemarie eindverantwoordelijk voor de back-office en de organisatie van AMJOY.

Trainers ACADEMY

Trainer/coach

Jochem Mol

Is trainer van HP & LOOT. Als coach is hij actief tijdens nationale toernooien en de internationale Tennis Europe, ITF toernooien en de Oranje Bowl. Sinds dit jaar is hij ook coach op de WTA tour.
Trainer/coach

Benjamin Reek

Heeft als jeugdspeler zelf internationaal getennist. Is trainer en coach van HP & LOOT. Actief tijdens nationale toernooien en internationale Tennis Europe, ITF toernooien en de Orange Bowl. Ook actief als coach in profcircuit.
Trainer/coach

Willem Jan van Hulst

Is trainer en coach van HP & LOOT. Voormalig eigenaar van Tennis Academy Henk van Hulst. Sinds september 2022 onderdeel van AMJOY waar hij actief is op nationale en internationale toernooien. Hij heeft de status ATP Coach en is toegetreden tot de PTCA (PTCA Accredited Professional, IR - International Registration), zie onderstaande link.
Trainer/coach

Tom Baten

Komt uit België en is trainer en coach van HP & LOOT. Hij is actief op de WTA-tour en is verantwoordelijk voor AMJOY Belgium. Hij heeft veel ervaring opgedaan als coach op hoog professioneel niveau.
Adviseur/coach

Sjeng Schalken

Voormalig #11 van de wereld. Daarmee is Sjeng een van Nederlands meest succesvolle tennisser. Sjeng is regelmatig aanwezig bij onze trainingen en toernooien om zijn ervaring en kennis over te brengen.
Trainer/coach

Mike Vorstenbosch

Is jarenlang clubtrainer geweest. Na het behalen van zijn C-diploma is hij nu trainer en coach van LOOT. Hij begeleidt nationale en internationale toernooien, waaronder Tennis Europe en ITF toernooien.
Trainer/coach

Bart Beks

Is trainer en coach van LOOT en heeft professioneel gespeeld. Heeft veel ervaring met het trainen en coachen van internationale topspelers. Speelt nog steeds zelf wedstrijden en is wereldkampioen 35+ en 40+.
Trainer/coach

Bobbie de Goeijen

Is trainer en coach van LOOT. Heeft zelf professioneel getennist. Die ervaring neemt hij nu mee in het coachen en begeleiden van de AMJOY Tigers. Hij geeft training en begeleidt spelers op zowel nationale als internationale toernooien.
Trainer/coach

Chris Palazis

Is trainer en coach van LOOT en selectie. Hij komt uit Griekenland. Heeft veel ervaring met training geven en het coachen van spelers. Hij geeft training en begeleidt spelers in Nederland en het buitenland. Naast de trainingen van de academy geeft Chris ook een avond training bij ELTV.
Trainer/coach

Mandy Wagemaker

Is trainster en coach van de selectie. Heeft professioneel getennist en heeft aantal professionele dubbeltoernooien gewonnen. Ze geeft ook training bij ETV Volley en is speelster/coach van het eerste team van ELTV.
Trainer/coach

Luuk van Gerwen

Is trainer en coach van de LOOT en selectie en geeft naast de academy ook clubtraining bij ELTV en TOS Bergeijk. Begeleidt spelers tijdens nationale en internationale toernooien en wedstrijddagen.
Trainer/coach

Tim Oosting

Is trainer en coach van de selectie. Is zelf een goede speler, heeft veel ervaring in het spelen van wedstrijden. Begeleidt spelers tijdens nationale en internationale toernooien en wedstrijddagen.

Trainers KNLTB INSTROOM

Trainer/coach

Jitte Robben

Is KNLTB instroomtrainster op locatie Bastion Baselaar. Daarnaast geeft ze training aan jeugd en volwassenen bij Bastion Baselaar. Ze is coach tijdens jeugdtoernooien en is ze actief met schooltennis. Ook geeft ze training aan een rolstoeltennisser van de nationale selectie.
Trainer/coach

Margo Span

Is KNLTB instroomtrainster op locatie VTC De Paal in Bergeijk. Daarnaast geeft ze training aan de selectie en LOOT. Ook is ze coach tijdens jeugdtoernooien, zowel nationaal als internationaal. Margo heeft een succesvolle sport carrière gehad als tennisster en zet deze kennis en ervaring graag in voor haar trainingen en coaching.

Trainers FYSIEK

Fysiotherapeut

Jorne Kemper

Eigenaar van Kemper Fysiotherapie. Als bewegingswetenschapper en fysiotherapeut actief bij AMJOY. Spelers kunnen snel bij hem terecht voor behandeling, maar ook veel aandacht voor preventie.
Fysiek, mentaal en voeding

Gijs Hogenkamp

Eigenaar van Move and Improve en gespecialiseerd in Personal Training. Geeft fysieke trainingen; groepstraining en individueel. Ook heeft hij aandacht voor mental coaching en gezonde voeding.

Aansluiten bij ons team

Vind je het leuk bij ons te komen werken en wil je je aansluiten bij ons team? Neem dan contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Chat openen
Hallo! 👋 Vragen? Wij staan ook voor je klaar via WhatsApp, stuur ons gerust een berichtje.