Skip to main content
Home Programma’s High Performance

High Performance (HP)

Fulltime programma voor profspelers

Het High Performance programma van AMJOY is een fulltime programma voor profspelers. Van beginnende profs tot en met top 100 spelers. Een heel jaar lang de mogelijkheid om te trainen (tennis en fysiek) en toernooien te spelen. De trainingen zijn in kleine groepen met veel aandacht voor het individu. Ook spelers met een scholarship in Amerika kunnen in de periode dat ze vrij zijn aansluiten en mee reizen naar toernooien.

FAQ

Internationaal wedstrijdprogramma

Het spelen van internationale toernooien is een belangrijk onderdeel van het High Performance programma. Per speler wordt het toernooiprogramma bepaald en waar mogelijk in een groep met een coach gereisd naar toernooien. Er wordt deelgenomen aan ITF Futures en Challengers, maar ook aan toernooien van de WTA en ATP Tour.

AMJOY Belgium

De Belgische coach Tom Baten is sinds september 2022 verantwoordelijk voor AMJOY Belgium. Dit biedt Belgische profs en talenten de mogelijkheid fulltime in Eindhoven te komen trainen. Voor onze Nederlandse talenten is er andersom ook de mogelijkheid om aan te sluiten in België. We combineren trainingsstages en spelers kunnen gezamenlijk reizen naar toernooien. De thuisbasis in België is TTV Turnhout.

Wil je komen trainen?

Wil je bij ons komen trainen? Laat het ons weten en vul het contactformulier in. Wij nemen dan contact met je op en bespreken de mogelijkheden.

Chat openen
Hallo! 👋 Vragen? Wij staan ook voor je klaar via WhatsApp, stuur ons gerust een berichtje.