Skip to main content

LOOT

Over LOOT

In totaal volgen dit jaar 39 spelers het hoogst haalbare LOOT-traject, waar een optimaal tennisprogramma van ongeveer 15 uur training per week wordt gecombineerd met school.

Onze vaste partner is het Sint Joriscollege in Eindhoven met wie wij een nauw contact onderhouden. Zo zorgen we dat het kind goed gemonitord blijft. Zowel de schoolprestaties als de tennisresultaten en de algehele ontwikkeling van het kind worden bewaakt. Het toernooi programma van LOOTspelers bestaat uit goud en zilver toernooien van de Junioren Tour, NRT toernooien en de Nederlandse Kampioenschappen. Uitwisselingen, competitie en internationale toernooien vullen het programma verder aan.

FAQ

Ook topsport en basisschool

De basis om de top te behalen wordt al op jonge leeftijd gelegd. Naast de rol van de ouder, die de sportende kinderen op alle mogelijke manieren ondersteunen, is de houding van de school ten opzichte van de sportambities van sporttalenten van groot belang.

We zijn daarom trots dat AMJOY zowel voor kinderen op de basisschool als op de middelbare school faciliteiten kan aanbieden die het mogelijk maken topsport en school te combineren. Sinds een aantal jaar werken we niet alleen samen met de middelbare school het Sint-Joriscollege in Eindhoven. Er zijn nu ook mogelijkheden voor de basisschooljeugd en dat is uniek in Nederland. Samen met een basisschool in Veldhoven kunnen ook spelers jonger dan 12 jaar school en topsport combineren. Door intensieve samenwerking tussen de LOOT-coördinator van school en het trainersteam worden zowel de tennis- als de schoolresultaten nauw gevolgd.

AMJOY fysiek

De fysieke trainingen van AMJOY worden gegeven door Gijs Hogenkamp (Move & Improve) en Jorne Kemper (Kemper Fysiotherapie). Gijs als conditietrainer en Jorne als bewegingswetenschapper en fysiotherapeut. Het opbouwen van conditie en het voorkomen van blessures is belangrijk. Ook is er aandacht voor voeding. Door de samenwerking met Jorne en Gijs is er naast tennis ook veel aandacht voor fysieke ontwikkeling – ieder LOOT speler heeft dan ook een uur fysieke training privé.

Wil je komen trainen?

Wil je bij ons komen trainen? Laat het ons weten en vul het contactformulier in. Wij nemen dan contact met je op en bespreken de mogelijkheden.

Chat openen
Hallo! 👋 Vragen? Wij staan ook voor je klaar via WhatsApp, stuur ons gerust een berichtje.