Skip to main content
Home Programma’s Selectie

Selectie

KNLTB Instroomtraining

Als instroompartner van de KNLTB verzorgt AMJOY de KNLTB instroomtraining voor kinderen van 7 t/m 10 jaar. Gezamenlijk met tennisleraren en andere tennisscholen wil de KNLTB een betere route naar de top faciliteren voor spelers met potentie. De instroomtrainingen zijn aanvullend op de clubtrainingen zodat kinderen lid kunnen blijven bij hun eigen vereniging. AMJOY behoudt actief contact met de KNLTB over de ontwikkeling van de spelers. Daarnaast brengen we ouders dichter bij elkaar. De instroomtraining wordt door ons op twee locaties gegeven. Bij Bastion Baselaar en bij VTC De Paal in Bergeijk. De instroomgroepen worden samengesteld tijdens de voorspeeldagen.

FAQ

Jeugd en Young Seniors

Naast de KNLTB instroomtraining voor de jongste jeugd zijn er ook selectietrainingen voor de andere jeugd en Young Seniors. Cluboverstijgende tennistrainingen, soms gecombineerd met fysieke training. Afhankelijk van de wensen, mogelijkheden en ambities kan eventueel doorgegroeid worden richting het LOOT-traject. Wordt niet gekozen voor het LOOT-traject dan kunnen spelers door naar de gevorderde selectiegroepen van AMJOY.

Tenniskampen en activiteiten

Tijdens de vakantie organiseren we extra trainingsdagen, begeleidingsweken en tenniskampen. Ook meerdaagse uitwisselingen met overnachting staan jaarlijks op de kalender. Hierdoor leren kinderen hoe het is om van huis te zijn, een mooie en leerzame ervaring. Alle activiteiten worden door de trainers van AMJOY begeleid.

Activiteiten kalender

Wil je komen trainen?

Wil je bij ons komen trainen? Laat het ons weten en vul het contactformulier in. Wij nemen dan contact met je op en bespreken de mogelijkheden.

Chat openen
Hallo! 👋 Vragen? Wij staan ook voor je klaar via WhatsApp, stuur ons gerust een berichtje.