Skip to main content
Home ‘Ik kan me geen leven voorstellen zonder tennis’ – Rita Chi

Rita Chi

Rita Chi

Rita
Chi

AMJOY TIGER
AMJOY TIGER
AMJOY TIGER

‘Ik kan me geen leven voorstellen zonder tennis’ – Rita Chi

Over Rita

Leeftijd 10 jaar
Woonplaats Eindhoven
Member since Sinds haar 7e jaar

CARRIÈRE MATCH STATS

Beste resultaten Lid van Nationale Selectie
Ranking junioren Hoogste ranking: 1

Ik ben Rita

Rita (10 jaar) neemt deel aan de instroomtraining en zit in de nationale selectie.

Op 7 jarige leeftijd ben ik begonnen en ik ging al vaak veel tennissen omdat mijn broer Justin dat ook deed. Ik zit bij de instroomtraining en ik mag 1x in de week op het Nationaal Training Centrum trainen want ik zit in de Nationale selectie. Ik ben blij dat AMJOY een eigen Tennis Europe toernooi heeft want daardoor heb ik al in Nederland op mijn eigen tennisschool kunnen proeven aan dit niveau.

Mijn doel is zo goed mogelijk worden. Hoe goed dat is weet ik nog niet. Maar ik train wel elke dag en vaak met Annemieke. AMJOY helpt me er zo goed mogelijk mee en ik heb hier veel tennisvrienden. Ik kan me geen leven voorstellen zonder tennis! In de vakantie ga ik in Taiwan trainen want daar ben ik geboren en Annemieke heeft gezegd dat als ik het niveau haal van de ITF in Taiwan dat we er dan samen naar toe gaan. En dat heeft ze ook gedaan met Minchae Kim in Korea. Zij speelt nu in Amerika en toen ze thuis was in de vakantie mocht ik er tegen trainen, dat was heel cool.

Rita Chi

Selectie - Instroom

'Ik kan me geen leven voorstellen zonder tennis.'

2000 spelers en meer dan
200 in selectie!

Als instroompartner van de KNLTB organiseren wij de KNLTB instroomtraining. Meer informatie over de instroomtraining vind je hier.

Chat openen
Hallo! 👋 Vragen? Wij staan ook voor je klaar via WhatsApp, stuur ons gerust een berichtje.